ScaleCloud – We schalen uw bedrijf in de NetSuite Cloud

ScaleCloud-Cronos is Oracle NetSuite solution provider partner for NetSuite ERP, enabling all kinds of businesses in the midmarket to achieve Customer Success, for B2B and B2C. Our expert team, largely experienced in ERP, in various industries, will enable your business to regain competitive advantage and achieve sustainable growth.

Dit tijdperk van digitale transformatie vereist dat elk bedrijf wendbaar en gemeen blijft, ongeacht de omvang. Legacy ERP-software en zelfs grote ERP-leveranciers voldoen niet aan de belofte van geen upgrades, gewoon snel in de cloud, unified commerce en bottom line leveren geweldige klantervaringen in deze omnichannel-wereld.

NetSuite is de meest geïmplementeerde cloud-ERP ter wereld. Al een groot succes in de VS en het VK, NetSuite is nu klaar voor de rest van Europa, inclusief België: “Denk mondiaal en handel lokaal”.

Time-to-market en budget tellen, vooral voor middelgrote organisaties. SuiteSuccess levert met snelle nummers op basis van de ervaring van 40.000 klanten. ScaleCloud brengt u de expertise van strategie tot omnichannelsucces, inclusief een soepele implementatie en een snelle time-to-market.

Daarom zeggen we: we schalen uw bedrijf in de cloud!

We worden aangedreven door Cronos, een van de grootste e-business integrators in de Benelux. Cronos is de grootste e-business integrator in België. Met meer dan 5.500 medewerkers verspreid over meer dan 300 competentiecentra is Cronos een geweldige ondersteuning bij innovatief ondernemerschap.