ScaleCloud: de NetSuite Cloud ERP expert

ScaleCloud is ontstaan door het bijeenbrengen van uiteenlopende expertises, met één gemeenschappelijk doel: bedrijfssoftware implementeren die business processen optimaliseert, en bedrijfsgroei ondersteunt.

CEO Roger Van Beeck kan putten uit een 30-jarige carrière in diverse IT-rollen, waaronder de functie van IT Director bij FedEx. Knowhow van ERP’s en een passie voor digitale totaaloplossingen brachten hem ertoe om NetSuite in de markt te zetten voor scale-ups en kmo’s.

Binnen de Cronos Groep ontstond zo Logitail, een NetSuite Ecommerce partner gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van SuiteCommerce, de e-commerce omgeving van NetSuite. 

Om het volledige NetSuite verhaal te vertellen, werd ook ScaleCloud opgericht, een NetSuite solution partner gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van NetSuite ERP. Samen met Logitail richt ScaleCloud zich naar organisaties die wensen te groeien dankzij NetSuite Cloud ERP.

De filosofie van ScaleCloud

Denk globaal, handel lokaal

ScaleCloud combineert een persoonlijke, klantgerichte aanpak met NetSuite, de snelst groeiende full cloud ERP-oplossing ter wereld. Reken er dus op dat je organisatie persoonlijk door ons wordt begeleid, terwijl je geniet van een digitaal platform dat in meer dan 200 landen wordt gebruikt. Transparant, flexibel, en altijd op maat van je organisatie. 

CONTACTEER ONS

Veldkant 33A, B-2550 Kontich

OF VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN